EcoTronicPlus

Optimális és ösztönös kezelhetőség

Optimális és ösztönös kezelés az EcoTronicPlus funkcióval

Az új EcoTronicPlus rendszer a gépkezelő rendelkezésére bocsátja a permetezés során szükséges összes információt, valamint biztosítja a legtöbb funkció automatikus működtetését. A rendszer egy nagyon jó képernyő elrendezésű színes monitort foglal magába, amelyen pontosan látható, hogy mi történik éppen a géppel. A gép legfontosabb folyamatai és adatai egy pillantással leolvashatók. Az aktuális permetlé áram grafikusan és könnyen leolvashatóan jelenik meg. A képernyő még közvetlen napfényben is könnyen olvasható és kezelhető. A színes érintőképernyő háttérvilágítása automatikusan kapcsol át a nappali és az éjszakai üzemmód között.


 

A permetezőgép teljes működtetése és kezelőszervei jól átgondoltak és praktikusan elrendezettek. Ami a könnyű kezelhetőséget illeti, a joystick vezérlő karba és a jobb kartámasz konzolba integráltuk a permetezés során használt összes kezelőszervet. Ezért az összes fontos funkció könnyen elérhető helyen található. Más funkciók és adatok a kiválóan és ösztönösen kezelhető színes érintőképernyős monitoron keresztül érhetők el. A szórókeret szakaszokat háromféleképpen lehet megnyitni és elzárni: a kartámaszon elhelyezett forgatógombokkal, az érintőképernyőn keresztül, vagy automatikusan GPS-szel. A középső szórókeret szakasz megnyitása és elzárása egy külön kapcsolóval végezhető. Az egyes szórókeret szakaszok munkaszélessége is háromféleképpen változtatható: Megnyithatók 3 méteres szakaszokban, 1,5 méteres szakaszokban, vagy akár fúvókánként. Optimális rugalmasság és nagyszámú választási lehetőség.

Modern és könnyen kezelhető

Közúti üzemmódban automatikusan a közúti menü jelenik meg. A kijelzőről egyértelmű és releváns adatok olvashatók le:

  • A kijelzőn többek között az alábbi adatok jelennek meg: Sebesség, motorfordulatszám, olajnyomás és hűtőfolyadék hőmérséklet, üzemanyag szint, dátum és idő, stb.

Szántóföldi üzemmódban automatikusan a munka menü jelenik meg:

  • A kijuttatási mennyiség beállítása;
  • A szelepek pozíciója;
  • A permetlé térfogatáram grafikusan jelenik meg;
  • A megnyitott szórókeret szakaszok;
  • A permetlé tartály feltöltése automatikusan végezhető, ahol a liter adat látható a monitoron;
  • És még sok más adat, mint pl.;
  • Permetlé tartály és tisztavizes tartály szint, permetező nyomás, kijuttatási mennyiség, hektárszámláló, stb.

A permetezés megkezdéséhez csak állítsa be a kívánt kijuttatási mennyiséget és keréknyomtávot. Semmi több, csak induljon el!