StabiloPlus

Az egyedülálló, eredeti Agrifac alváz

A StabiloPlus egyetlen célra lett kifejlesztve: önjáró permetezéshez

Az elődeihez hasonlóan a Condor is az egyedülálló StabiloPlus alvázzal büszkélkedhet. Ennek az alváznak az alapjai több mint 25 évvel ezelőtt lettek lefektetve. Ez a speciálisan önjáró permetezőgépekhez kifejlesztett rugózott alváz simán és egyenletesen halad minden terepen. A Condor-on a standard felszereltség része a kerekenkénti légrugózás, amely kiváló vezetési kényelmet nyújt. A StabiloPlus és a légrugózás biztosítja a permetezőgép rendkívüli stabilitását és kényelmét közúton és szántóföldön egyaránt. A stabilitás egyik nagy előnye a szórókeret vízszintes és függőleges stabilitása. A Condor-t fokozatmentes keréknyomtáv szabályozás jellemzi, amely 150-225 cm* között állítható az EcoTronicPlus érintőképernyős monitoron keresztül, és az alapfelszereltség részét képezi. Ez ideális olyan gazdálkodók és bérvállalkozók számára, akik mindenféle termény és ültetvény permetezését végzik. A StabiloPlus ideális súlyelosztást biztosít minden helyzetben az optimális vonóerő és a lehető legkisebb talajnyomás érdekében. Az alacsony súly- és tömegközéppont miatt a permetezőgép közúton is képes 125 cm-es hasmagassággal közlekedni. Az 50 km/h maximális közúti sebességével (a helyi előírások függvényében), minimálisra csökkenthető a vonulási idő.

StabiloPlus; a plusszok Önnek

Az Agrifac által szabadalmaztatott StabiloPlus alváz szerkezet légrugózással az alábbi előnyöket biztosítja:

  • Kizárólag az önjáró szántóföldi permetezőgépekhez tervezett alváz! Ennél specializáltabb nem is lehetne.
  • Optimális kényelem minden helyzetben: közúton, szántóföldön, száraz és nedves terepen egyaránt.
  • Egyenletes súlyelosztás mind a 4 keréken minden körülmények között, amely egyenletes és minimális talajnyomást biztosít. Ezen kívül minimalizálja a kicsúszást és optimális vonóerőt biztosít a Condor számára.
  • A gép mozgásai nincsenek hatással a szórókeretre, így az stabilan és mozgások nélkül halad, ami garantálja az optimális szórásképet.
  • A szórókeret nem leng előre-hátra, így a permetszer és a folyékony műtrágya egyenletesen oszlik el a növényzeten és a talajon, ami nagyobb termésátlagokat biztosít.
  • A permetlé minimális mértékben lötyög a tartályban, ami egyenletes talajnyomást és a szórókeret minimális mozgását biztosítja.
  • A legjobb kényelem! Egyenletes és sima haladás a szántóföldön és a közúton egyaránt.
  • Standard fokozatmentes hidraulikus nyomtávszabályozás 150 - 225 cm között. Az aktuális nyomtáv látható az EcoTronicPlus monitoron. Az előzőleg használt négy nyomtávértéket a rendszer automatikusan tárolja.